Tajné oblasti

I. Siriusopoliské vilky

1. Na začátku běžte ke garážovým vratům vpravo. Otevřou se a uvnitř nejdete hernu. Venku se zjeví pětice neandrtálců ale vyplatí se to – pokud kopnete míč do brány, objeví se srdce.
+ Zdraví (100)
– 5 Primitivů (bez štítu)

2. Až se dostanete k trampolínám podívejte se na budovu odkud jste výcházeli. Nahoře je rantl s pytli. Pomocí trapolín sem doskočte a obejděte budovu kolem rohu. Najdete hned 9 pytlů a také orky různé velikosti.
+ Poklad – pytle
– 4 Orkové vojáci

3. U propasti, kterou je nutné přeletět sai všimněte stromu s podivným ovocem. Ovoce sestřelte – po každém zbydou pilulky.
+ Zdraví (7×5)

 

II. Generátor štítu

1. Na prvním větším nádvoří je mlýnek na maso. Vhoďte do něj zajíce, jež se povaluje poblíž, načež začne mlýnek mlít. Vyskočte po namlatém mase a seberte si z vršku strojku bombu.
+ Serious bomba !!!

2. V oblasti s mnoha garážemi, odkud přicházejí monstra je velký jeřáb jež drží zdraví a brnění. Jen kousek od jeřábu je u zábradlí páčka, která spustí oba předměty dolů.
+ Zdraví (100)
+ Brnění (100)

 

Tipy

A. V uličce s prosklenými okny běžte až na konec. V jedné z beden je život.
+ ŽIVOT

B. V oblasti s mnoha garážemi, odkud přícházejí monstra je hned vlevo od vás jeřáb. Stisknutím tlačítka poblíž zábradlí jeřáb spustí dolů bonus.
+ Bonus – Serious Damage !

 

III. Buď rychlý nebo mrtvý

Tipy

A. Po zničení kaktusů někdy zbyde mince, avšak některé kaktusy při zásahu ‚ožijí‘ a začnou vás střílet raketometem.

B. Časový limit je šibeniční. V bludišti se však dá najít celá řada zajímavých věcí. Například v druhé oblasti je vlevo kostka léčení a ve třetí oblasti je ve slepé uličce malé brnění. Vůbec nejvzácnějším předmětem je Serious Gold – tento bonus je v bedně, na kterou narazíte když půjdete od místnosti s minigunem doprava.
+ Bonus – Serious Gold !

 

IV. Vítejte v džungli

Tipy

A. V druhé oblasti se při průjezdu druhým kolem objeví na skalách truhla a pytel. Pokud máte čas, vystupte a vemte si je.
+ Poklad – pytel, truhla

 

V. Skok do ohně

Tipy

A. Oproti prvnímu bludišti je tentokrát času dostatek. Zase toho tu ale není moc k prohledávání. Za zmínku stojí jeden pytel, jež se nachází v druhé oblasti na plošině nad lávovým jezírkem. Dostat se tam je obtížné právě kvůli lávě.
+ Poklad – pytel

 

VI. Siriusopoliské centrum

1. Na náměstí s velkou rostlinu uprostřed, je vzadu za stromem telefonní budka.

 

Tipy

A. Ke konci úrovně budete scházet po schodech na velký obdélníkový plac. Neskákejte tak hned dolů a podívejte se za reklamní ceduli na nejnižší úrovni schodiště. Je za ní Serious bomba.
+ Serious bomba !!!

B. V celé úrovni je spousta šedých sloupků. Výbušnina s s nimi poradí a většinou po nich zbyde nějaký předmět (někdy i Serious bomba či bonus).

 

VII. Mentalův institut

1. V oblasti, kde jsou tři podzemní garáže, odkud chodí monstra si všimněte velké sochy. Jakmile oblast vyčístite, zábrana u velké sochy se sníží a odhalí malý dvorek kde jsou Serious bomby a hlavně vozítko – Vznášedlo. To je opravdu velice užitečné a když budete šikovní dostanete se s ním snad až k institutu. Při cestě zpět se objeví trojice T-Mechů.
+ 3x Serious bomba !!!
+ Vozítko – Vznášedlo !!
– 3 T-Mechové

 

Tipy

A. Na institut neexistuje žádná palička. Čas od času se ale na place objeví opravářská sada, kterou si můžete opravit poškozené vozítko.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sir - Tajné oblasti a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář